joi, 19 mai 2011

De ce nu se iau masuri

PRIMARUL Municipiului Dorohoi
ALEXANDRESCU DORIN
STUDII:
Institutul Politehnic Iasi . Facultatea de Mecanica
STARE CIVILA:
Casatorit
EXPERIENTA:
- 1981-1985 - INGINER PROIECTANT S.C. IMUDO S.A. DOROHOI
- 1986-1987- SEF ATELIER PROIECTARE S.C. IMUDO S.A. DOROHOI
- 1987-1990 - SEF SECTIE S.C. IMUDO S.A. DOROHOI
- 1990-1997 - DIRECTOR TEHNIC S.C. IMUDO S.A. DOROHOI
- 1997-2004 - ADMINISTRATOR S.C. M.D.P. S.R.L. DOROHOI
- 2004-2008 . VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI DOROHOI
- DIN 2008 . PRIMAR AL MUNICIPIULUI DOROHOI
ACTIVITATE POLITICA:
- Presedintele organizatiei PSD Dorohoi

       Voi incepe cu niste caracteristici luate de pe  Primaria Dorohoi. Nu ca sa arat ca stim sa dam "copy and paste" ci pentru a vedea ca din 2004 de cand este in conducerea Municipiului Dorohoi , inca nu stie ca prioritatea unei zone este locul , nu cei ce pun stampila pe un reprezentant de culoare politica.De aceaia voi incerca sa nu iau culoarea politica la criticat, ci persoana , pe care am dreptul sa o mentin in continuare.
       Datorita ca acest blog este cu caracter Loturi Enescu voi incerca ca in cateva randur sa arat ca promisiunile unui om nu sunt pentru a face ceva ci pentru a obtine ceva.
       Voi incepe cu faptul ca pe 2.05.2011 a avut loc o sedinta in asa numita Localitate Loturi Enescu , pe care domnul primar Dorin Alexandrescu promite ca va rezolva anumite probleme , ce cetatini le vor pune inainte lor.Una din probleme a fost trecerea autovehicolelor cu tonaj ridicat (>8t) .
Citez:" O alta problema ridicata a fost indicatoarele de circulatie a masinilor cu tonaj de peste 8t ce trec cu viteza de peste 60km/h , si dupa spusele unui localnic trec cu acordul primariei , datorita faptului ca indicatorul a fost pus la 2km distanta fata de iesirea din municipiu , find sat jos pe sol prins de o teava."

O data aici era atasat o restrictie de circulatie a masinilor de de >8t , dar dupa promisiunile primariei sa rezolvat treaba restrictiei , luinduse de tot acest indicator , lasand asfel circulatie libera . Deci in municipiul dorohoi exista primar plin de promisiuni ce le rezolva.Sau poate nu se cunoaste diferenta de indicatii si indicatoare , ca si la inundatii.Scuzatimi mica mea mea neintelegere, dar vad ca interesel dvs este de a pune un bec pe stalp, de a da caramizi din daramaturi, si ajuta pe cei cu culori politice si interese personale , din cauza ca in 15min trec 4 masini de 32t pe care dvs le dati voie.Sau ne luin inseama si faptul ca trecand aceste greutati , pamantul fiind trecut zona malastinoasa , si-n urma inundatilor nu ati binevoit a face santul de scurgere a apei, in iazurile locale, veti strica ce alti cu greu au facut, anume o strada.
     Asa dar stimati alegatori ce dati un procent de 96% PSD-ului , in 2012 sa votati schimbarea caci ei pun la conducere pe cineva cu cap de a crea ceva, ca si bulevardul gherasim.

Acest articol este o parere personala si pentru diferite informatii contactati loturi.enesc@gmai.com









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu